martes, 17 de septiembre de 2013

L'Heliogàbal celebra la majoria d'edat

Núria Graham, Veo Monstruos, Za! + Súper Gegant, Miquel Serra, Desert + The Oscillation i Mark Kozelek seran els encarregats de posar veu a la primera Ronda de la sala Heliogàbal.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8445/heliog/bal/celebra/majoria/edat

DESTACATS BAM 2013

Una nova edició del BAM, nous grups, noves apostes. D'entre tot, què és el que un no s'ha de perdre? A GN us fem una guia ràpida i fàcil dels grups més destacats per no perdre's res de les Festes de la Mercè d'enguany.

Cuello, dissabte 21, 20.30 h, plaça Joan Coromines

La banda valenciana és una de les properes sensacions si no ho és ja. Grup format de membres d'altres bandes d'interès remarcable, Cuello juguen a un pop pesat però fresc, cantable i corejable. Una espècie d'slow math punk quasi per a tota la família. Aquells que els han vist en directe asseguren que repetiran, això ho diu tot.

Unicornibot, dissabte 21, 23.30 h, plaça Joan Coromines

Els putus Unicornibot tornen, i això és motiu de celebració. Després de deixar astorat el públic del Primavera de fa dues edicions, i ara que tenen nou treball, Mambotron (Matapadre, 2013), els gallecs assaltaran amb el seu math instrumental la plaça Joan Coromines i de ben segur que faran retronar les parets del MACBA i el CCCB.

El Petit de Cal Eril, dissabte 21, 20.00 h, Fàbrica Damm

Amb tot el que està sonant i amb tot el que està girant dubto que faci falta convèncer a ningú que els concerts de El Petit de Cal Eril són imprescindibles. Així i tot, aquí estem, recomanant-lo, malgrat que tocarà a l'infern que és l'escenari de la Damm. Si hi ha sort, la gent ha començat a desfilar cap al Fòrum i el concert es pot gaudir de manera normal, aquest, sens dubte, serà un dels concerts d'aquesta edició del BAM.

Le Parody, dilluns 23, 20.15 h, plaça Joan Coromines

Sí, fa folk-pop i toca un ukelele, però, compte!, perquè 'Sole' Parody no és una més de tantes cantautores que han sortit com bolets a Madrid durant el darrer llustre (o des que Russian Red va tenir èxit). L'element clau: l'electrònica. Bases pregravades, diàlegs, loops rítmics, i efectes sonors que atorguen dimensió a la seva proposta. I, amb una mica de sort, la gent del BAM l'haurà contractat en format banda: guitarra slide, trompeta i percussions.

Guerrera, dilluns 23, 00.45 h, plaça Reial

Ets rocker, et mires la programació 'moderneta' de les festes, i veus que hi ha guitarres. Sí, però, o són massa melòdiques (Cuello; Havalina; Él Mató a un Policía Motorizado), o frikis per recargolades (Unicornibot), o grandiloqüents (Standstill), o sorolloses sense solta ni volta (Triángulo de Amor Bizarro; Disco Las Palmeras!). Doncs torna-t'hi a fixar, perquè hi ha un tros de grup gallec de blues-rock psicodèlic, setanter, i dens que et confirmarà que la resta de grups són una colla de tita fredes.

Elektro Guzzi, dilluns 23, 01.45 h, Parc del Fòrum

Si només fossin tres paios que fan tecno amb instruments clàssics rockers (sí, sí, únicament bateria, guitarra i baix), la proposta d'aquests austríacs no seria més que una curiositat per veure durant un quart d'hora i marxar. Però aquells que els vam poder gaudir al Sonar del 2010 i al d'aquest any i a l'Electrónica a l'abril del 2011 sabem que la fantàstica dinàmica que generen en directe i l'efectivitat rítmica dels seus temes aconseguirà que qui els vegi dilluns que ve al Fòrum no es mogui de lloc fins que acabin la seva actuació. Benvinguts siguin a les festes de la ciutat.

Wolfram, dilluns 23, 03.00 h, Parc del Fòrum

Sempre ha fet molta, molta mandra moure's fins al Fòrum durant les festes de la Mercè, i ara que el BAM concentra la seva programació al centre de la ciutat, encara més. Però aquells que busquin gresca fins que el festival doni de sí, que sàpiguen que allà, al Besós, els espera un paio amb classe que cultiva la synthwave, l'italo disco, l'electro, i el dance-house de fa vint anys a parts iguals. I poder acabar les festes escoltant "Roshi" és un privilegi.

+Info:

http://www.gentnormal.com/2013/09/destacats-bam-2013.html

Un festival per Bebo Valdés

El 45è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona se celebrarà de l'11 d'octubre a l'11 de desembre amb un cartell eclèctic i més extens que mai. El record del pianista cubà Bebo Valdés serà un dels fils conductors del veterà festival.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8455/festival/bebo/vald

Granito a granito con el Monkey Week 2013

Cuidada estrategia del festival gaditano Monkey Week que para esta edición, la que tendrá lugar del 31 de octubre al 2 de noviembre en El Puerto de Santa María, ha decidido ir anunciando bandas en pequeños intervalos, estando presentes así en los medios musicales. Y es que si hace una semana os contábamos la salida de los primeros abonos además de más confirmaciones ahora el festival del Mono anuncia otra nueva tanda de showcases, amén de advertir de la subida del precio de sus abonos cuando se agote el cupo actual, debido al buen ritmo de venta:

* ABONO A

Incluye acceso a Escenario Deezer –Sala Mucho Teatro, Escenario Son Estrella Galicia – Teatro Pedro Muñoz Seca y Circuito de Showcases Monkey Week. Este abono también incluye una suscripción de música en streaming Deezer Premium+. Su precio pasará de 55 euros a 62 euros más gastos.

* ABONO B

Incluye acceso a Escenario Deezer –Sala Mucho Teatro y Circuito de Showcases Monkey Week. No incluye acceso a Escenario Son Estrella Galicia – Teatro Pedro Muñoz Seca. Su precio pasará de 45 euros a 52 euros más gastos.

* ABONO C

Solo da acceso al Circuito de Showcases Monkey Week. Su precio pasará de 18 euros a 25 euros más gastos.

Los nuevos nombres que se suman al circuito de showcases son:

Electric Nana
Mox Nox
I Didn’t See
The Car
Coppermine
Charlie Gang & The Guns
Broke
Ice Cream
Cathedral Sturle
Dagsland
Ledatres Ferrara
And The

Para más información sobre el festival y sus bandas no dudéis en visitar la web del festival.

+Info:

http://www.elenanorabioso.com/2013/09/granito-a-granito-con-el-monkey-week-2013/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=granito-a-granito-con-el-monkey-week-2013

Descobrint Aida Sstrings

Després d'haver-se donat a conèixer amb un vídeo penjat a la xarxa de la cançó "Aquesta nit" que ja ha superat les 110.000 visites, aquesta jove terrassenca acaba de publicar el seu primer disc. Et presentem una de les seves noves cançons.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8444/descobrint/aida/sstrings

M83 produce a The Killers

La banda estadounidense The Killers quiere celebrar los 10 años de la formación de la banda con la publicación de un recopilatorio con todos sus grandes éxitos que se titulará Direct Hits y saldrá a la luz el próximo 11 de noviembre.

Este nuevo álbum cuenta con la colaboración de Anthony Gonzalez, alma de M83 en uno de sus temas “Shot at the Night”, dando ese toque pop eléctrico espacial. La banda ya lo avisó a principios de este año cuando su batería, Ronnie Vannucci, confirmaba a la revista NME que la banda estaba en el estudio trabajando con Anthony: “Grabaciones reales”, “no sólo demos”.

Este álbum recopilatorio también incluirá otro nuevo tema, ‘Just Another Girl’, producido por Stuart Price y un remix de ‘When You Were Young‘ a cargo de Calvin Harris. En total lo formarán 15 temas (18 en la versión deluxe) y también un dvd con un documental sobre la banda y un 10″ de vinilo.

El tracklist del álbum incluirá:

01 Mr Brightside
02 Somebody Told Me
03 Smile Like You Mean It
04 All These Things That I’ve Done 05 When You Were Young
06 Read My Mind
07 For Reasons Unknown
08 Human
09 Spaceman
10 A Dustland Fairytale
11 Runaways
12 Miss Atomic Bomb
13 The Way It Was
14 Shot At the Night
15 Just Another Girl
16 Mr. Brightside (Original Demo)
17 When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18 Be Still

+Info:

http://www.elenanorabioso.com/2013/09/m83-produce-a-the-killers/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=m83-produce-a-the-killers

El disc de Jaque al Rey a la web TodoColección

Després d'haver pogut vibrar amb el concert dels 25 anys de Jaque al Rey el dia 7 de setembre a la Festa Major de Breda '13 , segur que a més d'un li agradaría poguer aconseguir una de les 3000 cópies de l'únic disc de la banda , Jaque al Rey " Per culpa dels teus Ulls " ( Picap 1991 ).
Doncs a la pàgina de col.leccionisme TodoColecció, n'hi ha alguna de les cópies i no per gaires calers, entreu a l'enllaç i feu-vos amb una.

http://www.todocoleccion.net/buscador.cfm?P=1&D=t