domingo, 28 de julio de 2013

Benvinguts al nou FreakManBlog !!!

Benvinguts al
amb nou aspecte, reestructuració i noves seccions.
A partir d'ara el blog es centra en compartir amb tothom tot el que l'afició a la música hem va permetre aconseguir amb FreakManEvents, malauradament inactiu (2006-2009), com el que es pugui anar aconseguint amb FreakManPD i intentar ajudar a promoure i difondre tot lo relacionat amb la música local de Breda i la zona del Montseny, d'on soc i on la seva "moguda" musical crec que s'ha d'intentar, amb les eines que un pugui, donar a conèixer, el Hardcore i Punk Rock juntament amb les seves derivacions musicals que per estil m'agrada i com a persona m'hi sento identificat, però sense deixar de banda la resta del panorama musical català, peninsular, d'altres racons del mon i d'estils diferents.

Salut i música !!!

Les noves seccions seran les següents:

Història:
Des de quan feia els primers "mix" en cassette, passant per l'organització de concerts amb FreakManEvents, les sessions de FreakManPD a l’incorporació al festival l'Hora del pati.
Agenda bolos:
Dates i horaris de les sessions de FreakManPD

Tipus sessions:
Descripcions, novetats, etc... de les sessions que FreakManPD punxa.
Contacte:
Maneres de contactar amb FreakManPD per correu, xarxes socials, etc...

Formant part de l'organització:
Enllaç de l'Hora del Pati, Petit Festival de Música de Breda on FreakManPD forma part de l'organització.

Arxiu musical:
Secció on s’aniran penjant fotos, vídeos,etc... material de concerts de FreakManEvents o sessions de FreakManPD dels quals ja en fa temps i han de tindre un espai en el record.

FreakManFoto:
Intentant immortalitzar instants musicals que quedin per sempre, de concerts i festivals però amb el que es pugui, tant smartphone, càmera digital o càmera digital reflex en fotografía o video.

El Montseny musical:
Tal i com he dit a la benvinguda aquí s'hi podran trobar tot lo referent a grups, concerts, festivals, etc... en definitiva, tot esdeveniment i gent vinculada a la música de la zona del Montseny.

Notes musicals:
Tot lo relacionat amb la música té un espai aquí, grups, concerts, festivals, notícies, discs, etc...

Magatzem de videoclips:
Tal i com he dit més d'una vegada, "tota música té el seu moment" i en aquesta secció vull deixar constància de videoclips o vídeos en directe de cançons que han estat especials en algun moment i dels que ha de quedar constància. Això si, de qualsevol tipus d'estil musical. Segur que més d'un us fa recordar bons moments.

Col·lecció musical:
En aquesta secció aniré penjant els cd's, vinils, K7 o elements musicals que van formant part de la meva col·lecció personal.
Enllaç a Col.lecció musical

Documentals musicals:
En aquesta secció es parlará sobre documentals relacionats amb el món de la música, principalment del Hardcore, punk, punk rock o similars, però sense deixar de banda altres estils musicals.
Pel.lícules musicals:
En aqusta secció es parlará sobre pel.lícules relacionades amb el món de la música, principalment del Hardcore, punk, punk rock o similars, però sense deixar de banda altres estils musicals.



A la dreta de la pàgina principal podreu trobar varies llistes d'enllaços que poden ser d'interès com, blogs i webs musicals, discogràfiques, Sales o col.lectius organitzadors de concerts, Festivals, Botigues musicals i Fires del Disc.
Si en qualsevol cas volguéssiu sortir en qualsevol d'aquestes llistes no dubteu en contactar per afegir-vos


#Assot @sunnifred @Lourdez1980 al @Somdel_Montseny '13 per @FreakManFoto


Assot al Som del Montseny AGROFEST '13
11/05/13