jueves, 22 de agosto de 2013

Satèl·lit, pop universal

Joan Rubinat (veu i guitarra acústica), Josep M. Vidal (guitarra elèctrica), Oriol Maymó (baix i veus) i Gerard Juan (bateria) provenen de comarques tarragonines. A partir d'experiències musicals i influències diverses, la pluralitat és que enriqueix el seu estil.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8361/sat/lit/pop/universal

"VIURE AMB TU", D'ISAAC ULAM

“Viure amb tu” és l'entrada a Murtra (Bankrobber, 12), el segon disc d'Isaac Ulam i el primer que el músic de Blanes va editar sota l'estela de la discogràfica de l'estel roig. Una benvinguda d'amor incondicional, una declaració d'admiració, d'optimisme, i que irradia felicitat i vitalitat. I està plena de frases d'aquelles que desmunten. Tot i que el disc d'Ulam ha passat a un segon pla pel nou projecte que ha presentat amb José Domingo, Murtra encara guardava un as a la màniga, i no qualsevol. “Viure amb tu” és una de les millors cançons d'amor que es van escriure l'any passat i, sí o sí, havia de tenir vídeo, encara que fos tard. I ja és aquí i toca estrenar-lo amb un clip minimalista on la figura d'Ulam pren tot el protagonisme, tant físic com artístic, ja que el de l'Empordà és l'autor de tot l'art del videoclip. La peça està dirigida per Javier Domínguez i Bernat Rueda i la podeu veure des d'avui als canals habituals.

+Info:

http://www.gentnormal.com/2013/08/viure-sense-tu-disaac-ulam.html

Sant Boi posarà l'Altaveu d'aquí a 15 dies

Del 5 al 8 de setembre, la localitat Sant Boi de Llobregat acollirà els 25 anys del festival Altaveu. Standstill, Ramon Mirabet, Mucho, Dorian, Nando Caballero i l'Orquestra del Llanero Solitari, La Troba Kung-Fú, Núria Graham, Llorer i Pony Bravo, entre d'altres, formen part de la programació 2013.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8374/sant/boi/posar/altaveu/aqu/dies