domingo, 1 de mayo de 2011

Eli "Paperboy" Reed & The True Love + Lone Rhino Club08-04-11 Sala La Mirona (Salt)










En arribar, el panorama a l'exterior de la Mirona donava la sensació que seríem uns dels pocs que seríem al concert, per fer temps i veure si s'animava l'ambient vam decidir fer uns beures, però la sorpresa encara había d'arribar, es va anar emplemant però el concert no va començar fins a 1h:30min més tard del compte, fins que a l'escenari petit aparegueren...




Un grup de Ritm&Blues de Barcelona però de components de reu de Catalunya, que varen començar a escalfar l'ambient fent versions de grans com Ray Charles i combinant amb temes de la seva própia collita com els inclosus al seu últim disc " De norte a Sur ", del qual no ens vam poder estar de comprar-lo.



Lone Rhino Club, foto d'arxiu.


Ja amb el ritme dins les venes, a l'escenari gran va apareixer l'Eli, amb el seu tupé i la seva actitud xulesca però congeniant amb el públic en tot moment, ja que entre cançó i cançó sempre ens tenia alguna cosa a dir.
Amb els seus crits estridents però increibles i característics d'ell va anar fent les cançons dels seus dos discs, acabant amb la cançó Explosion, l'única cosa que vaig trobar a faltar, van ser els components del grup de la part de vent que per la gira europea no hi van ser, van faltar trompetes!!!
Aixó si el concert va ser BRUTAL!!!







Eli Paperboy Reed a la Mirona

Enllaç de la crónica del concert:

http://2011.blackmusicfestival.com/index.php/noticies/98-eli-paperboy-reed-incendia-la-mirona.html

FreakManIphone...