martes, 29 de mayo de 2012

COSTA Music Festival - 11 Maig a 21 Juliol (Lloret de Mar - Girona)







Lloret de Mar és sens dubte un lloc especialment privilegiat, amb un paisatge que el fa únic i una intensa vida cultural i festiva que fan d’aquesta vila una atractiva joia de renom i prestigi internacional.
És per això i molt més que Lloret de Mar esdevé com a marc ideal per dur a terme projectes culturals com el que es presenta.

Com a proposta necessària es planteja el COSTA MUSIC FESTIVAL de Lloret de Mar.
El Festival presentarà tant al públic local com al visitant una atractiva programació artística i musical, que el convertirà en un referent social i cultural , oferint una imatge de qualitat de la ciutat i omplint el buit que actualment Lloret de Mar té pel que fa a la música.

Lloret de Mar serà la ciutat que acollirà enguany un nou Model de Festival d’Estiu. On es donarà cita a diferents artistes nacionals i internacionals .

El Teatre Municipal de Lloret, els Jardins de Santa Clotilde i les Pistes d’Atletisme de Lloret de Mar, són els espais escollits pel COSTAMUSICFESTIVAL. Des d’ara, els millors espais de Lloret de Mar, queden a la vostra disposició per a que hi gaudiu.

Bucono Music


+ Info:

http://www.costamusicfestival.com/



FreakManPD (PunxaDiscs)


Sant Feliu Fest 2012 - 18 i 19 d'Agost (St. Feliu deGuíxols - Girona )





Nova edició de mític festival a St. Feliu de Guíxols, que comptará entre d'altres amb els suecs Randy, que van formar part de les millors bandes del PunkRock en el seu moment més àlgid.

Properament s'anirán concretant més coses del festival.

+ Info:

http://www.santfeliufest.com/


FreakManPD (PunxaDiscs)

Rock In Rio Madrid 2012 - 30 Juny, 5, 6 y 7 Juliol -Arganda del Rey (Madrid)








Nova edició del festival que arriba a Madrid per segona vegada després de la seva primera edició al 2010.
Gran varietat d'artistes, 30 Juny cap de cartell Maná, 5 Juliol Rihanna, 6 Juliol, dia de l'electrónica, David Guetta i el dia 7 els Red Hot Chili Peppers, entre molts altres.

+ Info:

http://www.rockinriomadrid.es/


FreakManPD (PunxaDiscs)