martes, 29 de mayo de 2012

COSTA Music Festival - 11 Maig a 21 Juliol (Lloret de Mar - Girona)







Lloret de Mar és sens dubte un lloc especialment privilegiat, amb un paisatge que el fa únic i una intensa vida cultural i festiva que fan d’aquesta vila una atractiva joia de renom i prestigi internacional.
És per això i molt més que Lloret de Mar esdevé com a marc ideal per dur a terme projectes culturals com el que es presenta.

Com a proposta necessària es planteja el COSTA MUSIC FESTIVAL de Lloret de Mar.
El Festival presentarà tant al públic local com al visitant una atractiva programació artística i musical, que el convertirà en un referent social i cultural , oferint una imatge de qualitat de la ciutat i omplint el buit que actualment Lloret de Mar té pel que fa a la música.

Lloret de Mar serà la ciutat que acollirà enguany un nou Model de Festival d’Estiu. On es donarà cita a diferents artistes nacionals i internacionals .

El Teatre Municipal de Lloret, els Jardins de Santa Clotilde i les Pistes d’Atletisme de Lloret de Mar, són els espais escollits pel COSTAMUSICFESTIVAL. Des d’ara, els millors espais de Lloret de Mar, queden a la vostra disposició per a que hi gaudiu.

Bucono Music


+ Info:

http://www.costamusicfestival.com/



FreakManPD (PunxaDiscs)


No hay comentarios:

Publicar un comentario