martes, 19 de abril de 2011

Morcheeba 02-04-11 Sala La Mirona (Salt)








Dintre de l'edició del Black Music Festival 2011, amb una calor de nit d'estiu i la Mirona plena d'incondicionals de Morcheeba i de la seva vocalista Skye Edwards, que s'ha tornat a incorporar al grup, en aquest ùltim treball després de deixar-lo en el 2003, va començar el concert...
Van ser puntuals, Skye va sortir lluint un vestit vermell amb plomes que li feien de faldilla, i que en un de molts dels comentaris amb simpatía i " bon rollo " que va fer al públic, va confessar que se l'havia fet ella, igualment afirmant que " hacia una calor de cojones !!! " dintre de la sala, afegint-se al " bon rollo ", un dels germars Godfrey,el multi-instrumentalista Ross Godfrey va comentar entre rialles que venien d'un concert a brazil i que el dia d'abans havien tingut lliure, aprofitant l'estada a Girona per sortir i " beure una mica ", va dir encenense un canuto de maria, la qual deia que era molt bona i li havien donat.
A part de la gran conexió que va haver-hi des del principi entre grup i públic, el tema de les cançons que van fer sonar, molt bé, ja que varen convinar les del nou disc juntament amb els seus grans èxits, un concert que per a mi va valer molt pena veure.
Tal i com van titular la crónica del concert la gent del Punt Diari...

Glòria eterna per a MORCHEEBA !!!



Morcheeba a la Sala La Mirona (Salt)

Crónica del concert al Punt Diari:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/392676-gloria-eterna-per-a-morcheeba.html


FreakManIphone...