martes, 27 de agosto de 2013

Vodafone Mexefest 2013 anuncia sus primeros nombres

Primeros nombres anunciados para el festival que se celebra este año los días 29 y 30 de noviembre en Lisboa.

Savages, Woodkid, Daughter, John Grant y Silva son las primeras figuras anunciadas para el festival, que se celebra, como viene siendo habitual, en varios locales de la capital portuguesa.

http://www.vodafonemexefest.com/

Mostra els commentaris Obre l'enllaç

+Info:

http://www.altafidelidad.org/vodafone-mexefest-2013-anuncia-sus-primeros-nombres/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vodafone-mexefest-2013-anuncia-sus-primeros-nombres

SON Estrella Galicia presenta su programación de Otoño

Iceage, Lloyd Cole, The Pastels o The Posies protagonizarán la programación otoñal organizada por la conocida marca de cerveza, y que pasará por ciudades como Madrid, Ourense, Coruña, Ferrol o Valladolid.

+Info:

http://www.altafidelidad.org/son-estrella-galicia-presenta-su-programacion-de-otono/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=son-estrella-galicia-presenta-su-programacion-de-otono

Els Surfing Sirles pleguen veles

Era una notícia anunciada que ara ja és oficial: Els Surfing Sirles no continuaran als escenaris. Després de la sobtada mort del seu guitarrista Uri Caballero el passat mes de juliol, la banda ha decidit plegar veles. Així ho ha confirmat a Enderrock.cat Martí Sales, cantant i guitarrista de la formació. El proper dimecres els Sirles havien d'actuar a la Festa Major Alternativa de Sants i en lloc d'aquest recital s'hi realitzarà un homenatge a Caballero.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8383/surfing/sirles/pleguen/veles