lunes, 7 de octubre de 2013

Mishima tancaran gira a l'Apolo

Va ser el 21 de febrer del 2012 el dia que Mishima presentaven el primer senzill i videoclip del seu sisè disc d'estudi. La cançó "L'última ressaca" es va convertir en la primera pista d'un estimat L'amor feliç (The Rest Is Silence / Warner, 2012). Vint-i-dos mesos després s'acomiadaran d'aquest disc amb un gran concert a la sala Apolo, i just després entraran a gravar el seu proper àlbum.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8521/mishima/tancaran/gira/apolo

Ja és tardor a Vila-real

Vila-real acollirà els propers 11 i 12 d'octubre la segona edició de Tardoràlia, la mostra d'espectacles independents organitzada pel Centre d'Estudis Tradicionals ACAF i hereva de la Llotja de la Música Urbana, que es feia anteriorment a la ciutat de la Plana Baixa.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8518/tardor/vila-real

Manresa acollirà la final VI Concurs Sons

La formació d'esperit nòmada Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, el quartet de jazz-folk Inxa Impro Quartet, el quintet de folk Marsupialis i la jove banda Les Violiles són els finalistes del VI Concurs Sons de la Mediterrània. La final tindrà lloc durant la primera jornada de la Fira Mediterrània de Manresa, el 7 de novembre a la Taverna de la Fira.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8513/manresa/acollir/final/concurs/sons

CASTANYADA A L'HELIOGÀBAL

El bar Heliogàbal acollirà, el dijous 31 d'octubre a les 22.00, el concert dels locals vàlius i Lost Fills, grup d'un dels capos de 40Putes. També punxarà l'staff d'ambdòs blocs i els guapíssims Beach Beach. El cartell es repetirà el dia 29 de novembre al Jarana Club de Palma de Mallorca.

+Info:

http://www.gentnormal.com/2013/10/gentnormal40putes-castanyada-lheliogabal.html