martes, 27 de septiembre de 2011

24-09-11 Festa Privada Aniversari-Casament




Aquest bolo ja va començar la setmana anterior al 24 de setembre, quan vaig anar a veure el company Viguetà a l'Estudi per demanar-li hem prestés un psicodelic per donar una mica de llum a la sessió, i com no, en Pere m'en va deixar un dels "bons", dels que són vells però aguanten un terratremol... XD
El dissabte cap a les 11:00 del matí ja era direcció Gaserans, on els familiars d'un bon amic feien una Festa d'aniversari/casament.
La festa es feia en un local de l'ajuntament, el qual és on es celébra la festa major i té una plaça amb un cobert d'obra on actuen les orquestres, doncs allá va ser on vaig muntar " el xiringuito ".
El temps ens va estar tocant els *****ns tot el dia, però cap a les 18:00 vaig començar la sessió, va ser un pel complicada, ja que vaig tindre en compte tres franges d'edat, gent de 50 amunt, als que vaig ficar música guateque, quarentons als que vaig anar ficant patxangueo, combinat amb música dels 80, movida madrilenya,... i música house&dance d'ara, la que vaig tindre en compte per la gent de la meva quinta i més joves.
Va ser una sessió de les que hem fan suar però al final et deixen un bon regust de boca.
La sessió va acabar quan cap a les 21:00, el temps no va poder aguantar més i va deixar un gran xàfeg.

Imatges de la sessió:

(En el moment que hem facin arribar les fotos les penjaré)



FreakManPD (PunxaDiscs)