jueves, 17 de octubre de 2013

El retorn de Zulo

Tot commemorant els 20 anys del seu naixement, el grup empordanès ha decidit tornar als escenaris. Serà per una sola nit en un concert al Pavelló Esportiu de Lladó.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8548/retorn/zulo

El festival Connexions uneix Esperit! amb Zea (Arnold de Boer, The Ex)

A vegades les connexions musicals poder sorgir del lloc menys inesperat. Per exemple, d’una trobada casual enmig del Montseny. Així es van conèixer l’holandès Arnold de Boer, àlies Zea, i el català Mau Boada, Esperit!. El primer és l’actual cantant i guitarrista de la seminal banda de punk-rock The Ex, mentre que Boada prové de bandes referencials de l’underground català com Les Aus o Zeidun. El darrer concert del cicle Connexions serà l'estrena d'aquesta imprevisible producció que uneix dos temeraris musicals, dos inquiets homes-orquestra. Rock d'avantguarda, electrònica, improvisació i transgressió. Un concert que sorpendrà tant als seguidors de The Ex com de Les Aus, la vessant més experimental de Boada. L'espectacle s'estrenarà el 17 de novembre a la sala Apolo (entrades ja a la venda) però la nit abans es podrà veure en primícia al Teatre Ca l'Eril de Guissona.

+Info:

http://bankrobber.net/web2/ca/component/content/article/62-esperit/928-el-festival-connexions-uneix-esperit-amb-zea-arnold-de-boer-the-ex

Espaldamaceta es distorsiona

Ha arribat el dia de descobrir la nova etapa del tarragoní Espaldamaceta: avui es publica el disc Baile Masái (Gandula, 2013), tretze temes nous del projecte encapçalat per José Juan González que van des de la cançó d'autor fins al post-rock passant pel pop.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8547/espaldamaceta/distorsiona

Cruïlla 2014, fechas y primeros abonos

El festival barcelonés Cruïlla, al igual que otros tantos festivales, adelanta la venta de sus primeros abonos dentro de una campaña de precios especiales, amén de anunciar las fechas para la edición del próximo año.

Cruïlla Barcelona, que se celebrará los días 11 y 12 de julio en el Parc del Fórum, pone a la venta una tanda de 2.000 abonos a un precio de 30 euros, en una promoción válida hasta el 15 de noviembre.

Para comprarlas solo hay que visitar su página web.

+Info:

http://www.elenanorabioso.com/2013/10/cruilla-2014-fechas-y-primeros-abonos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cruilla-2014-fechas-y-primeros-abonos

Patch publiquen "Veuràs la fam"

Patch van néixer fa un any i mig per iniciativa de dos antics membres de Fargo Avenue: Eduard Oñate i Gerard Pàmies, que són els lletristes i compositors del grup. Després d'haver guanyat el Premi Èxit 2012 del concurs Sona 9, la setmana vinent publiquen el seu primer disc, Veuràs la fam (Temps Record). Avui a Enderrock.cat t'avancem dues cançons d'aquest primer àlbum.

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8545/patch/publiquen/veur/fam

Nace en Madrid el Acid Forest Festival

Los madrileños amantes del metal están de enhorabuena, y es que este próximo viernes 18 de octubre tendrá lugar en la sala Wurlitzer Ballroom la primera edición del Acid Forest Festival, una cita con el sello de Nooirax Producciones.

Cuatros bandas europeas serán las encargadas de subir los decibelios de la céntrica sala madrileña la noche del viernes:

* Downfall Of Gaia (Alemania)
* Galvano (Suecia)
* From The Bogs Of Aughiska (Irlanda)
* Zatokrev (Suiza)

Las entradas anticipadas se pueden comprar a tan solo 10 euros más gastos a través de Ticketea.

+Info:

http://www.elenanorabioso.com/2013/10/nace-en-madrid-el-acid-forest-festival/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nace-en-madrid-el-acid-forest-festival

El retorn de Coses

Una de les novetats que presenta el Circuit Folc 2013 és el retorn dels ja mítics Coses, un grup amb una proposta molt singular que a partir d'una base de cançó d'autor camina pels sons i l'estètica del folk-rock. Van estar actius durant la dècada dels anys setanta i van gravar tres discos: Via Fora! (Movieplay, 1976), Ara és demà (Movieplay, 1977) i Perquè no s'apagui l'aire (Movieplay, 1978).

+Info:

http://www.enderrock.cat/noticia/8535/retorn/coses